Book Now
08
Aug 2022
09
Aug 2022
01
01
cross Close
cross Menu

Bygning fra 1600-tallet i Amsterdam er åbnet som hotel.

Efter et år med omfattende renoveringer har ejendom fra det 17. århundrede ved en af ​​Amsterdams ældste kanaler genåbnet sine døre som Hotel The Craftsmen.

Boutiquehotellet med 14 værelser emmer af historisk hollandsk kunsthåndværk og er indrettet med smart designede temarum.

Tanken er, at et ophold på Hotel The Craftsman skal byde på luksus og komfort kombineret med et unikt design og en atmosfære af historie.

Hotellet er fordelt på tre historiske ejendomme og tilbyder fjorten forskellige værelser med hver sin indretning.

Hvert værelse er navngivet efter forskellige typer af håndværkere, såsom “Boat Builders Signature Suite”, “Instrument Makers Single Room” og “Bike Builders Deluxe Double Room”.

De tre bygninger blev oprindeligt opført i 1600-tallet. Under den omfattende renovering af bygningerne blev autentiske elementer enten bevaret eller omhyggeligt restaureret. Alle nye designelementer respekterer ejendommenes historiske karakterer og charme og hylder hotellets navn.

Blå fliser, sengetæpper, monumentale gulve og den originale trappe er integreret med med smukke antikviteter, vintage fund, moderne materialer og smart genbrug af håndværksrelaterede genstande.

De imponerende kanalhuse på Singel deler en rig historie. Roelof Swaen konstruerede den ældste af de tre bygninger i 1652. “Huis de Swaen” (Svanen) var oprindeligt et færgehus, men blev til et hotel i det 19. århundrede.

En original plakette af sten på bygningens væg viser en svane, der henviser til dens historiske navn i dag. I 1917 købte en Amsterdam-mand med navnet Brouwer Huis de Swaen og åbnede Hotel Brouwer. Præcis 100 år senere solgte Brouwer-arvingerne den til de nuværende ejere, Zandbergen-familien.

Familien Zandbergen påtog sig den udfordrende opgave at omdanne det nationale monument til et luksuriøst boutiquehotel.

Den originale arkitektur fra det 17. århundrede skulle bevares i overensstemmelse med kravene fra myndighederne i Amsterdam. De bestemte også, at nogle steder på hotellet måtte de originale funktioner eller elementer bringes tilbage til deres oprindelige udtryk. Nogle af disse inkluderer autentiske sengetæpper, en såkaldt “Keulse goot” (en indendørs tagrende i det 17. århundrede).

Den rige historie afspejles også i den monumentale trappe, de synlige bjælker og tagskærme, de originale trægulve og de intime og smalle gange.

 

For Michelle Zandbergen, datter af Zandbergen-familien og ansvarlig for den daglige drift af Hotel The Craftsmen, er det vigtigt, at den historiske værdi af hotellet og den unikke beliggenhed er repræsenteret i hver eneste krog på hotellet.

 

Amsterdam har en vidunderlig historie med håndværk. Vi ønsker at bringe den kulturelle arv til live ved ikke kun at skabe et smukt hotel, men også ved at lade gæsterne røre ved og føle det håndværk, der ligger bag det. For at opnå dette har vi kombineret det rå, autentiske håndværk, der definerer denne by, med en moderne, luksuriøs boutiqueoplevelse, fortæller hun.

Fra 12 af de 14 hotelværelser er der en imponerende udsigt over Amsterdams berømte kanaler. De to andre er placeret på bagsiden af ​​hotellet og har i stedet udsigt over den pulserende gade Lijnbaanssteeg.

Hvert værelse har sit eget unikke design, der repræsenterer et håndværk, som respekterer bygningens historiske kontekst.

For at opnå dette allierede ejerne sig med kunstneren Stef van de Bijl, der samlede flere lokale håndværkere som illustrator Aart Taminiau og designer Joram Barbiers.

Sammen implementerede de originale og fantasifulde designelementer, hvor de ofte genanvendte vintage-materialer, der passer til hotellets grundlæggende design.

Blandt de unikke elementer er en gammel kano, der tjener som en loftslampe, et klædeskab lavet af nødudgangsdøren på et Fokker F28-jetfly, mens gamle skoformere af aluminium fra 1940’erne får en ny chance i livet som vægmonterede læselys.

Hvert hjørne og hver en krog tilbyder et overraskende og nyskabende stykke design.

For at tilbyde gæsterne luksus og komfort er hotellet indrettet med lækre badeværelser, komfortable senge og omhyggeligt udvalgte bekvemmeligheder. Morgenmaden serveres i et kunstfyldt galleri med udsigt over kanalen.

Morgenmaden afholdes af hotellets ambassadører, der har et indgående kendskab til Amsterdam og derfor kan give tip og skræddersyede anbefalinger til gæsternes ophold i den pulserende og imponerende hollandske storby.

Please find the original article here.

More Articles